BERITA PERUSAHAAN

  • New product

    Produk anyar

    Naha anjeun masih hariwang pikeun henteu mendakan mesin pemotong anu leres? Dina Méi taun ayeuna, perusahaan jiahao kami mendesain mesin pemotong béngsin anu énggal, anu ngagaduhan gaya desain modéren anu unik, anu tiasa mangaruhan visi anjeun. JH350 bénsin disc Cutter gampang motong beton, Batu, bata, sareng paving, Kalayan ...
    Maca deui
  • Exclusive conference

    Konperénsi éksklusif

    Jam 3:30 sonten 7 Agustus 2020, perusahaan urang ngayakeun konperénsi éksklusif produk hébat di pusat markas Yongkang. Perusahaan ti industri perangkat keras diondang khusus pikeun ngiringan konperénsi éta. Dina persiapan ati-ati kami, perusahaan kami nunjukkeun perobihan listrik JH-168A 2200W ...
    Maca deui
  • Yongkang Hardware Fair

    Pameran Hardware Yongkang

    20 Oktober, mesin Yongkang sareng Hardware Expo diayakeun di Yongkang International Convention and Exhibition Center. Paméran utamina nunjukkeun industri hardware sareng mesin. Ngaliwatan paméran ieu, perusahaan kami nunjukkeun produk kami ka konsumén, sareng ngalangkungan komunikasi di lokasi, kami ...
    Maca deui