Konperénsi éksklusif

Jam 3:30 sonten 7 Agustus 2020, perusahaan urang ngayakeun konperénsi éksklusif produk hébat di pusat markas Yongkang. Perusahaan ti industri perangkat keras diondang khusus pikeun ngiringan konperénsi éta. Dina persiapan ati-ati kami, perusahaan kami nunjukkeun palu pembongkaran listrik JH-168A 2200, palu pembongkaran listrik JH-4350AK, palu pembongkaran listrik JH-150 sareng produk anyar sanésna pikeun panonton

Dina ngungudag kontinyu ngeunaan fungsionalitas sareng inovasi, panilitian sareng pamekaran produk perusahaan kami nuturkeun trend, ngamungkinkeun ningkatkeun, nyiptakeun serangkaian produk anu didesain sacara éksklusif ku Jiahao. Dina waktos anu sasarengan, dina desain produk sareng produksi pikeun ngalakukeun pamekaran sareng inovasi anu relevan. Utamana dina produk minyak, urang teraskeun ngembangkeun jinis énggal, padamelan padamel, kaunggulan, pikeun strategi penjualan kahareup, kami ogé masihan bongbolongan anu saluyu, sareng pituduh arah penjualan produk ka hareup.

Pikeun pamekaran sareng perencanaan transformasi strategis Jiahao, perusahaan kami ogé ngajelaskeun katerangan anu lengkep. Dina jaman ékonomi epidemi, urang kedah ngarobih sareng ningkatkeun sareng nyiptakeun modél sareng saluran anyar pikeun e-commerce. Ngan ku cara kieu urang tiasa ngabagi dividen aliran pasar sareng sadar win-win coexistence.

Sadayana sumanget dina rapat éta. Staf anu aya di tempat éta sacara sabar ngajelaskeun sareng nunjukkeun produk anyar, kalebet penampilan produk, cara ngoperasikeun leres, sareng detil desain, fitur, fungsi, sareng sajabana, sahingga anu ngagaduhan franchise tiasa gaduh pamahaman anu langkung jembar pikeun masing-masing produk sareng mastikeun rencana maranéhanana dina pangalaman.

Kami arepkeun yén ngaliwatan paméran ieu, kami tiasa ngalirkeun inpormasi pamekaran perusahaan urang payun, sareng diajar langkung seueur ngeunaan inpormasi umpan balik pasar sareng inpormasi paménta konsumén.

mmexport1596555194343 mmexport1596554973030 mmexport1596555008550 mmexport1596555011261


Pos waktos: Nov-20-2020