JHPRO JH-86 Listrik Demolition Jack Hammer Beton Pecah Bor Pahat 

Pedaran pondok:

Palu pembongkaran JHPRO digunakeun pikeun peletakan pipa, pamasangan mesin, pasokan cai sareng konstruksi fasilitas drainase, hiasan interior, fasilitas port sareng konstruksi rékayasa konstruksi sanés. kami ngahususkeun dina ngadamel alat-alat listrik kualitas luhur anu tiasa diandelkeun pikeun nganteurkeun kinerja kerja anu luhur. Janten upami anjeun milarian palu pembongkaran anu terjangkau anu ngagaduhan kakuatan pikeun tugas beurat sapertos masang panto ngageser pikeun ngarenovasi kamar mandi anjeun, maka JH86 mangrupikeun pilihan anu saé.

Alat pembuangan bor palu pembongkaran Ieu alat khusus pikeun tukang ngabobol sareng ngabongkar, Geter alit dina operasi sareng teu aya beban. Profesional pikeun operasi slot, motor téknis anyar langkung stabil

JH86 mangrupikeun palu pembongkaran boday aluminium. Dilengkepan motor kawat tambaga 45 * 94 mm, leres-leres kakuatan pikeun 1700W, Éta tiasa minuhan sarat tugas beurat beton rusak. motor insulated ganda ningkatkeun kaamanan. Palu listrik kelas JHPRO propésional mangrupikeun impian pikeun operator sabab gancang kalayan kakuatan tinggi, raoseun pikeun dicekel. Palu ogé disayogikeun sareng pahat sareng beusi kualitas anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Motor tambaga -Full sareng résistansi panas anu hadé, leungitna lemah sareng umur panjang

-Vénsor pendinginan anu hadé pikeun panggunaan anu berkepanjangan sareng jalan lancar

-Locking switch ngajaga kakuatan sareng operasi jangka panjang

-Non-slip, cekel tahan kesang pikeun geter lemah sareng cekelan anu raoseun

-Lengkep babari ngabantosan cecekelan kanggo dianggo dina sudut mana waé

JH-86 Spésifikasi Asesorisna
Tegangan anu dipeunteun: 230V
Dihaturkeun input kakuatan: 1700W
Laju pangaruh: 1900Bpm
Énergi pangaruh: 60J
Panyekel alat: Hex.30mm
Motor: 45 * 94mm
QTY / CTN: 1pc
Kotak batin: Kotak logam
Paket karton: 76 * 16.5 * 30 CM
NW / GW: 17,4 / 25KG
Pahat hex titik: 1pc 30 * 400mm
Hex pahat datar: 1pc 30 * 400mm
Cecekelan bantu: 1pc
Rengkuh sirah stop kontak: 3pc
Rengkuh: 1 pc
Bahan minyak: 1 pc

Kauntungannana

1. Kalayan padamelan dual-piston, Éta ngagaduhan palu tinggi sareng kakuatan dampak;
2. Éta mangrupikeun raja tukang ngarusak, sareng tiasa profesional ngarusak batu;
3.It dipaké spring pad pikeun mastikeun awak;
4. Motor didamel tina tambaga, tiasa teras-terasan dianggo lami.
5. cecekelan ergonomis pikeun ningkatkeun kanyamanan digawé;
6. Panyekel alat HEX kalayan panangtayungan lebu terpadu;
7. Desain garis linier ergonomis linier, aksés gampang kana tempat damel.
8. Kakuatan ngaruksak kuat
9. Alat mékanis anu dipercaya, daya tahan jangka panjang
10.10. Ékstra casing utama aluminium kandel sareng kuat
11. Desain casing motor anu terisolasi ganda, nganteurkeun operasi anu langkung aman
12.360 darajat sisi swivel pikeun gampang dikontrol
13. Tombol tombol-tombol ngamungkinkeun operasi anu teras-terasan tanpa nahan pemicu

IMG_0636

IMG20161226163654


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami