Taros Kami

Yongkang Jiahao Tool Co., Ltd.

Alamat

Yongkang Jiahao Tool Co., Ltd, Zona Industri Yupi, jalan kota kulon, Yongkang, Propinsi Zhejiang 321300, PRChina

Telepon

0086-13906792067

0086- (0) 579-87270199

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami