Kategori Produk

  • 212

Kenalkeun kami.

PRODUK FITUR

Yongkang Jiahao Industri sareng Perdagangan Co., Ltd. anu didirikeun taun 1995, ngahususkeun dina produksi alat-alat listrik, sapertos palu béngsin béngsin, nyokot béngsin, supir tihang bénsin, coét sudut béngsin, auger bumi béngsin, rengkuh dampak béngsin, pamotong tangkal béngsin, palu pembongkaran listrik sareng bor. Langkung ti 70% aksésoris didamel ku nyalira. Produksi propésional sareng kualitas anu saé ngajantenkeun harga produk kalapa kompetitif di pasar.

PRODUK

ALAT Kakuatan

  • Produk unggulan
  • Kadatangan Anyar
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02