Konferencë ekskluzive

Në 3:30 pasdite në 7 Gusht, 2020, kompania jonë mbajti një konferencë ekskluzive të produktit të madh në qendër të selisë së Yongkang. Ndërmarrjet nga industria e pajisjeve u ftuan posaçërisht për të marrë pjesë në konferencë. Nën përgatitjen tonë të kujdesshme, kompania jonë tregoi për audiencën çekiçin elektrik të prishjes JH-168A 2200W, çekanin elektrik të prishjes JH-4350AK, çekiçin elektrik të prishjes JH-150 dhe produkte të tjera të reja.

Në ndjekjen e vazhdueshme të funksionalitetit dhe inovacionit, kërkimi dhe zhvillimi i produkteve të kompanisë sonë ndjekin trendin, duke mundësuar azhurnimin, duke krijuar një seri produktesh të dizenjuara ekskluzivisht nga Jiahao. Në të njëjtën kohë, në hartimin dhe prodhimin e produktit për të bërë zhvillimin përkatës dhe inovacionit. Sidomos në produktet e naftës, ne vazhdojmë të zhvillojmë lloje të reja, punë të përpiktë, përsosmëri, për strategjinë e ardhshme të shitjeve, ne gjithashtu japim sugjerimet përkatëse dhe drejtojmë drejtimin e shitjeve të produkteve të ardhshme.

Për zhvillimin e ardhshëm dhe planifikimin strategjik të transformimit të Jiahao, kompania jonë gjithashtu bëri një shpjegim të hollësishëm. Në epokën e ekonomisë epidemike, ne duhet të transformojmë dhe azhurnojmë dhe të krijojmë modele dhe kanale të reja për tregtinë elektronike. Vetëm në këtë mënyrë mund të ndajmë dividentin e rrjedhës së tregut dhe të realizojmë bashkëjetesën fitimprurëse.

Të gjithë ishin entuziastë në takim. Stafi në vend shpjegoi dhe demonstroi me durim produktet e reja, duke përfshirë pamjen e produktit, mënyrën e funksionimit të saktë dhe detajet e dizajnit, tiparet, funksionet, etj., Në mënyrë që franchisees të kenë një kuptim më gjithëpërfshirës të secilit produkt dhe të konfirmojnë planet e tyre në përvojë.

Shpresojmë që përmes kësaj ekspozite, të mund të përcjellim informacionin e zhvillimit të ardhshëm të kompanisë sonë, dhe të mësojmë më shumë rreth informacionit të tregut dhe kërkesës së klientit.

mmexport1596555194343 mmexport1596554973030 mmexport1596555008550 mmexport1596555011261


Koha e postimit: nëntor-20-2020