Turi në fabrikë

Stator dhe rotor

Stator and rotor (1)
Stator and rotor (2)
Stator and rotor (3)
Stator and rotor (4)

konference per shtyp

Press conference (1)
Press conference (2)
Press conference (3)
Press conference (4)

Fabrika e ndërmarrjes

Company factory (1)
Company factory (2)
Company factory (3)
Company factory (4)

Shkalla e prodhimit

Production scale (1)
Production scale (2)
Production scale (3)
Production scale (4)

Ekspozita

Exhibition (1)
Exhibition (2)
Exhibition (3)
Exhibition (4)

Dollap

Cabinet (1)
Cabinet (2)
Cabinet (3)
Cabinet (4)

Kuvendi

Assembly
Assembly (1)
Assembly (2)
Assembly (3)