Kategoria e produkteve

  • 212

Na prezantoni

PRODUKTET ME TIPARA

Yongkang Jiahao Industrisë dhe Tregtisë Co, Ltd e cila është themeluar në 1995, e specializuar në prodhimin e veglave elektrike, të tilla si çekiçi rrotullues benzine, zgjedhja e benzinës, drejtuesi i grumbullit të benzinës, mulli me kënd të benzinës, auger me tokë benzine, çelës me ndikim benzine, prerës pemësh benzine, çekiçë prishjeje elektrike dhe stërvitje. Më shumë se 70% e aksesorëve janë bërë vetë. Prodhimi profesional dhe cilësia e shkëlqyeshme e bëjnë çmimin e produkteve shumë konkurrues në treg.

PRODUKTET

Mjetet e energjisë

  • Produkte të veçuara
  • Arritje të reja
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02