ВЕСТИ ЗА КОМПАНИЈАТА

 • New product

  Нов производ

  Дали сè уште сте загрижени да не ја пронајдете вистинската машина за сечење? Во мај оваа година, нашата компанија џиахао дизајнираше нова машина за сечење бензин, која има уникатен модерен стил на дизајн, што може да влијае на вашата визија. Секач за бензински дискови JH350 лесно сече бетон, камен, тула и поплочување, со ...
  Прочитај повеќе
 • Exclusive conference

  Ексклузивна конференција

  Во 15:30 часот на 7 август 2020 година, нашата компанија одржа голема ексклузивна конференција за производи во центарот на седиштето на Јонгканг. Претпријатијата од хардверската индустрија беа специјално поканети да присуствуваат на конференцијата. Под наша внимателна подготовка, нашата компанија покажа електрично рушење на JH-168A 2200W ...
  Прочитај повеќе
 • Yongkang Hardware Fair

  Саем за хардвер Јонгканг

  20-ти октомври, машината и хардвер експо на Јонгканг се одржа во меѓународниот центар за конвенции и изложби во Јонгканг. Изложбата главно ја покажа индустријата за хардвер и машини. Преку оваа изложба, нашата компанија им ги покажа нашите производи на клиентите, а преку комуникација на лице место, ние соработуваме ...
  Прочитај повеќе