Ексклузивна конференција

Во 15:30 часот на 7 август 2020 година, нашата компанија одржа голема ексклузивна конференција за производи во центарот на седиштето на Јонгканг. Претпријатијата од хардверската индустрија беа специјално поканети да присуствуваат на конференцијата. Под наша внимателна подготовка, нашата компанија покажа на публиката електричен чекан за рушење JH-168A 2200W, чекан за електрично уривање JH-4350AK, чекан за електрично уништување JH-150 и други нови производи на публиката

Во континуирана потрага по функционалност и иновации, истражувањето и развојот на производите на нашата компанија го следат трендот, овозможуваат надградување, создавајќи низа производи дизајнирани исклучиво од Jиахао. Во исто време, во производот дизајн и производство да се направи релевантни развој и иновации. Особено во нафтените производи, продолжуваме да развиваме нови видови, прецизна работа, извонредност, за идната стратегија за продажба, исто така, ги даваме соодветните предлози и ја водиме идната насока на продажба на производи.

За идниот развој и планирањето на стратешката трансформација на Jiahao, нашата компанија исто така даде детално објаснување. Во ерата на епидемиска економија, ние мора да ги трансформираме и надградиме и да создадеме нови модели и канали за е-трговија. Само на овој начин можеме да ја споделиме дивидендата на протокот на пазарот и да оствариме соживот кој ќе победи.

Сите беа воодушевени од состанокот. Вработените на лице место трпеливо ги објаснија и демонстрираа новите производи, вклучително и изгледот на производот, како правилно да работат, како и деталите за дизајнот, карактеристиките, функциите, итн., Така што франшизите можат да имаат посеопфатно разбирање за секој производ и да потврдат нивните искуства.

Се надеваме дека преку оваа изложба, ќе можеме да ги пренесеме информациите за идниот развој на нашата компанија и да дознаеме повеќе за информациите за повратните информации за пазарот и информациите за побарувачката на клиентите.

mmexport1596555194343 mmexport1596554973030 mmexport1596555008550 mmexport1596555011261


Време на објавување: 20-ти ноември-20-2020 година