Категорија на производи

  • 212

Воведете нè.

КАРАКТЕРИСТИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Yongkang Jiahao Industry and Trade Co., Ltd. која е основана во 1995 година, специјализирана за производство на електрични алати, како што се ротационен чекан за бензин, бензински маси, возач на бензин, мелница за агол на бензин, алуминиум за бензин, клуч за удар од бензин, машина за сечење на бензин, електрични чекани за уривање и дупчалка. Повеќе од 70% од додатоците се направени сами од себе. Професионалното производство и одличниот квалитет ја прават цената на производите високо конкурентна на пазарот.

ПРОИЗВОДИ

АЛАТКИ за напојување

  • Избрани производи
  • Нови пристигнувања
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02