PAWARTA PERUSAHAAN

  • New product

    Produk anyar

    Apa sampeyan isih kuwatir ora bisa nemokake mesin pemotong sing bener? Ing wulan Mei taun iki, perusahaan jiahao ngrancang mesin pemotong bensin anyar, sing nduweni gaya desain modern sing unik, sing bisa nyebabake penglihatan sampeyan. Pemotong disk bensin JH350 gampang ngethok beton, Watu, bata, lan paving, Kanthi ...
    Waca liyane
  • Exclusive conference

    Konferensi eksklusif

    Jam 3:30 sore tanggal 7 Agustus 2020, perusahaan kita nganakake konferensi eksklusif produk mewah ing pusat markas Yongkang. Perusahaan saka industri perangkat keras diundang khusus kanggo rawuh ing konferensi kasebut. Kanthi nyiyapake kanthi tliti, perusahaan nuduhake perusakan listrik JH-168A 2200W ...
    Waca liyane
  • Yongkang Hardware Fair

    Pameran Hardware Yongkang

    20 Oktober, Expo mesin lan Hardware Yongkang dianakake ing Pusat Pameran lan Konvensi Internasional Yongkang. Pameran kasebut utamane nuduhake industri perangkat keras lan mesin. Liwat pameran iki, perusahaan nuduhake produk menyang para pelanggan, lan liwat komunikasi ing situs, ...
    Waca liyane