Konferensi eksklusif

Jam 3:30 sore tanggal 7 Agustus 2020, perusahaan kita nganakake konferensi eksklusif produk mewah ing pusat markas Yongkang. Perusahaan saka industri perangkat keras diundang khusus kanggo rawuh ing konferensi kasebut. Kanthi nyiyapake kanthi tliti, perusahaan nuduhake palu pembongkaran listrik JH-168A 2200, palu pembongkaran listrik JH-4350AK, palu pembongkaran listrik JH-150 lan produk anyar liyane menyang pamirsa

Kanthi terus ngupayakake fungsi lan inovasi, riset lan pangembangan produk perusahaan ngetutake tren, supaya bisa nganyari, nggawe serangkaian produk sing dirancang khusus dening Jiahao. Sanalika, ing desain produk lan produksi kanggo nindakake pangembangan lan inovasi sing relevan. Utamane ing produk minyak, kita terus nggawe jinis anyar, kerja kanthi tliti, keunggulan, kanggo strategi dodolan mbesuk, uga menehi saran sing cocog, lan nuntun arah dodolan produk mbesuk.

Kanggo pangembangan lan rencana transformasi strategis Jiahao, perusahaan kami uga menehi panjelasan rinci. Ing jaman ekonomi epidemi, kita kudu ngowahi lan nganyari lan nggawe model lan saluran anyar kanggo e-commerce. Mung kanthi cara iki, kita bisa nuduhake dividen aliran pasar lan nyadari win-win coexistence.

Kabeh wong semangat ing rapat kasebut. Staf ing situs kanthi sabar nerangake lan nduduhake produk anyar, kalebu tampilan produk, cara operate kanthi bener, lan rincian desain, fitur, fungsi, lan liya-liyane, supaya para franchisee bisa duwe pemahaman sing luwih lengkap babagan saben produk lan konfirmasi rencana ing pengalaman.

Muga-muga liwat pameran iki, kita bisa menehi informasi babagan pangembangan mbesuk perusahaan kita, lan sinau luwih lengkap babagan informasi umpan balik pasar lan informasi panjaluk pelanggan.

mmexport1596555194343 mmexport1596554973030 mmexport1596555008550 mmexport1596555011261


Wektu kiriman: Nov-20-2020