Hubungi Kita

Yongkang Jiahao Tool Co., Ltd.

Alamat

Yongkang Jiahao Tool Co., Ltd, zona Industri Yupi, dalan kutha kulon, Yongkang, Provinsi Zhejiang 321300, PRChina

Telpon

0086-13906792067

0086- (0) 579-87270199

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita