Kategori Produk

  • 212

Kenalake kita.

PRODUK FITUR

Yongkang Jiahao Industry and Trade Co., Ltd. sing didegake ing taun 1995, khusus kanggo produksi alat listrik, kayata palu rotasi bensin, pilihan bensin, driver tumpukan bensin, penggiling sudut bensin, auger bumi bensin, kunci dampak bensin, pemotong wit bensin, palu pembor listrik lan bor. Luwih saka 70% aksesoris digawe dhewe. Produksi profesional lan kualitas apik nggawe rega produk kompetitif ing pasar.

PRODUK

ALAT DAYA

  • Produk sing Ditampilake
  • Rawuh Anyar
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02